Koululaisajot kokeneelta toimijalta Etelä-Karjalassa

Tarjan Taksi on koululaisajoihin erikoistunut taksiyritys Etelä-Karjalassa. Koululaisajojen lisäksi Tarjan Taksi tekee myös Kela-ajoja sekä tarvittaessa tilausajoja. Saat laadukkaat taksipalvelut luotettavasti alan kokeneelta toimijalta.

Yhteystiedot

Koululaisajot

Tarjan Taksin toiminta on pääasiallisesti keskittynyt koululaisajoihin. Käytetyssä taksikalustossa on koululaispaikkoja 1+12. Autossa on myös alkolukko, joka on lain vaatimuksen mukaisesti oltava päivähoito- ja koululaisajoissa.

Kela-ajot ja tilausajot

Koululaisajojen lisäksi Tarjan Taksin taksipalveluihin kuuluvat Kela-ajot ja satunnaisesti myös tilausajot. Tilausajoja toteutetaan lähinnä Etelä-Karjalan alueella, mutta niitä voidaan tarvittaessa toteuttaa kauemmaksikin.

Lue lisää palveluista

Hinnasto

Taksissa on mittalaitedirektiivin (2014/32/EU) mukainen taksamittari. Matkan hinta määräytyy taksamittaria käyttäen, ellei toisin ole sovittu.


Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka, siihen kulunut aika sekä matkustajien määrä. Kaksi alle 12-vuotiasta lasta lasketaan yhdeksi henkilöksi matkan hintaa laskettaessa.


Taksaluokkia on neljä:

  • I: 1–2 hlöä, 1,60 €/km

  • II: 3–4 hlöä, 1,91 €/km

  • III: 5–6 hlöä, 2,07 €/km

  • IV: 7–8 hlöä, 2,23 €/km.

Perusmaksu on 5,90 € arkipäivisin klo 6–20 alkavissa ja lauantaisin klo 6–16 alkavissa kyydeissä. Muulloin perushinta on 9,00 €.

Kirkollisina juhlapyhinä, itsenäisyyspäivänä ja vappuaattona klo 16–06 alkavissa kyydeissä veloitetaan perusmaksu 9,00 € ja klo 06–16 alkavissa kyydeissä alempi perusmaksu. Edellä mainittujen pyhien sattuessa sunnuntaille on perusmaksu 9,00 € koko vuorokauden.

Odotusmaksu on 47,04 € tunnilta. Odotustaksa voidaan periä, kun auto odottaa asiakasta tai auto liikkuu hitaasti esimerkiksi liikenneruuhkan vuoksi.

Lisämaksut:

1. Ennakkotilausmaksu 7,10 € voidaan periä silloin, kun kuljetus on tilattu vähintään 30 minuuttia ennen asiakkaan ilmoittamaa lähtöaikaa.
2. a) Avustamislisä 15,70 €, jos asiakas tarvitsee avustamista noutokohteesta autoon tai päätepisteessä autosta sisätiloihin, ja kuljettaminen edellyttää autoa, joka täyttää esteettömyyttä koskevat vaatimukset. (Huom! Tällä hetkellä ei ole inva-autoa ja henkilönostinta käytössä.)

b) Avustamislisä 31,40 €, jos asiakasta avustetaan, kuten edellisessä kohdassa on mainittu, sekä hänet kannetaan joko käsivoimin tai erityisellä CE-merkityllä porraskiipijällä rakennuksen sisä- ja ulkoportaikossa. (Huom! Tällä hetkellä ei ole inva-autoa ja henkilönostinta käytössä.)3. Tavarankuljetuslisä 2,80 € isokokoisten esineiden ja kotieläinten kuljetuksesta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.